Werkplaats

Autobedrijf Schoondermark: vakkundig en ervaren

Autobedrijf Schoondermark is gespecialiseerd in Opel. Maar daarnaast u kunt bij ons ook terecht voor onderhoud, reparatie en APK van andere merken. Of we nu aan de slag gaan met een standaardklus of een ingewikkelde reparatie, wij maken het in orde. Wij zijn autoliefhebbers in hart en nieren, hebben veel vakkennis en beschikken over moderne apparatuur. Allemaal ingrediënten die ervoor zorgen dat u met uw auto weer snel en veilig de weg op kunt!

Distributieriem

Is de distributieriem van uw auto aan vervanging toe? Wij monteren uitsluitend onderdelen van topkwaliteit! Dat betekent voor u een geluidsarme aandrijfriem met uitstekende krachtoverbrenging en een lange levensduur.

Diagnose

Met onze diagnose apparatuur kunnen we een storing uitlezen. Een goede diagnose loont en scheelt in de kosten omdat we de reparatie gericht kunnen uitvoeren.

APK

Moet uw auto APK-gekeurd worden? We helpen u graag zodat u weer snel, veilig en verantwoord de weg op kunt. We keuren op afspraak en als deze gecombineerd wordt met de onderhoudsbeurt dan is de keuring gratis. Maak snel een afspraak met onze werkplaats!

Accu vervangen

Wist u dat 33% van de autopechgevallen wordt veroorzaakt door een kapotte accu? Wilt u niet onverwachts langs de kant van de weg staan, kom dan langs voor een accucheck! Wij controleren de staat van uw accu en als het nodig is vervangen we hem.

Onderhoud

Bij Autobedrijf Schoondermark wordt uw auto in uitstekende conditie gehouden. Onze vakbekwame monteurs zetten zich met veel plezier en moderne diagnosesystemen in voor het onderhouden van uw auto. Opels én andere merken zijn van harte welkom!

Reparatie

We maken gebruik van moderne technieken zoals Tech2 en Tech3 testsystemen om precies vast te stellen wat er aan uw auto mankeert en we zorgen dat hij snel weer in orde is. De reparatie aan uw Opel verrichten wij in principe met originele Opel-onderdelen, maar soms kan het voordelig zijn om met universele delen te werken. Bij ons heeft u de keuze.

Airco

Fijn toch, airco in de auto? Om daarvan te blijven genieten, is onderhoud nodig. Wij adviseren hem in ieder geval jaarlijks te laten controleren en bij te vullen. Als u veel rijdt, moet u eens in de twee jaar het koudemiddel en de filters vervangen en als u maar weinig rijdt, mag dat natuurlijk later.

Verkoop

Overweegt u om een andere auto aan te schaffen? Voor de mooiste nieuwe en gebruikte auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Stuk voor stuk uitvoerig door ons gecontroleerd. Neem snel een kijkje in onze virtuele showroom voor het aanbod.

Afspraak

Wij geven elke klant en iedere auto graag de tijd die hij nodig heeft. Daarom werken wij in principe op afspraak. Maar voor noodgevallen kunt u natuurlijk zo langskomen. Bel even of mail voor een afspraak naar:

0416 – 33 35 86

info@autobedrijfschoondermark.nl

Heeft u belangstelling voor een van onze topoccasions?
Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit!

Telefoonnummer 0416-333586